Vijesti

Sljedeće godine dolazi Insurgency: Sandstorm

Igra će zasjati u pokretaču Unreal 4, a moguć je izlazak za konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New World Interactive je ponosno predstavio Insurgency: Sandstorm, pucačinu iz prvog lica koju će ovaj puta pokretati moćni Unreal 4. U napornoj potrazi za izdavačem, koji će financirati i podržati cijeli projekt, pojavio se Focus Home Interactive. Osnivač New World Interactivea, Jeremy Blum, je tom prigodom izjavio:

“Vrlo smo uzbuđeni zbog suradnje sa Focusom na projektu Insurgency: Sandstorm. Vjerujemo kako je ovo velika prilika da vidimo Insurgency na konzolama nove generacije, a suradnja sa ovako jakim izdavačem nam omogućava ostvarenje takvog cilja. Uzevši u obzir našu povijest, nije bilo lako pronaći izdavača koji odgovara našim potrebama. Odlučili smo se na suradnju sa Focusom, zato što oni razumiju našu igru i vjeruju u našu viziju. Osim toga, posjeduju veliko znanje kada je u pitanju distribucija igara za konzole i marketing za igrače na konzolama.”

Igra dolazi na PC i vjerojatno na konzole u 2017. godini, a donosi novu priču, klasični multiplayer i kooperativno igranje. Insurgency je poznat po svojoj zahtjevnosti i težini igranja, a ne sumnjamo kako će i nastavak biti sličan tome. Igra je vrlo popularna na PC platformi, sa više od 2.4 milijuna prodanih primjeraka, pa prisjetimo se kako je to izgledalo u Source pokretaču.
https://www.youtube.com/watch?v=mVvXBtj03xo

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano