Vijesti

Službeno je potvrđeno, novi Need for Speed stiže ove godine i vraća se srži serijala

Hoćete li uskoro čuti o novom Need for Speedu? DA!
Hoće li izaći ove godine? DA!
Hoće li biti novosti na E3? NE!

Tako nekako je na svojim službenim stranicama Electronic Arts najavio novi Need for Speed. Traljavo, kao i sve što rade u posljednje vrijeme.

Kasnije su se ipak raspisali nešto više, te smo čak dobili ono što smo željeli čuti. Naime, novi NFS će, kako i doliči za 25. godišnjicu serijala, sadržavati samu srž onoga iz najpopularnijih godina, a to su – automobili i njihova kustomizacija! Njihove riječi…

Jeste rekliiiii…KUSTOMIZACIJA? 😮

Nas “kustomizacija” odmah podsjeća na slavne dane Undergrounda i Most Wandeta, međutim, nas i trula hrenovka podsjeti na njih, pa se nećemo previše nadati.

Kako bilo, dobili smo obećanje da će novi NFS biti punokrvna NFS igra, te da se ne radi samo o nekom promotivnom projektu povodom velike godišnjice. Uglavnom, u puno službenog teksta dobili smo malo toga. Osim datuma izlaska u 2019. godini. To je Electronic Arts.

Oznake

2
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Master_XWeky Recent comment authors
novije starije popularnije
Weky

“Novi Need for Speed se vraća srži serijala” …po koji put? To kažu svake godine, ali pravo pitanje je znaju li uopće oni sami što je srž NFS serijala? Je li to countryside utrka tipa Forza Horizon ili Fast and Furious customizacija i sranja? Po meni ovo prvo i takav bi nastavak želio. Tu je NFS i počeo.

Master_X

Srž serijala je biranje staza a ne polu-open world.Jel se sjeća netko El Nino automobila iz NFS 3?To mi je najbolji dio serijala uz Hot Pursuit (orginalni ne onaj iz 2010 god.)

Povezano

Back to top button
Close
Close