Vijesti

Službeno je: Red Dead Redemption 2 je dobio klasifikaciju za PC u Australiji

Ako je i bilo kakve sumnje da će Red Dead Redemption 2 doći na PC one sad padaju u vodu. Iako Rockstar sam po sebi još ništa nije potvrdio, javne su informacije kako je za Red Dead Redemption 2 zatražena klasifikacija australskih vlasti za PC verziju.

Rockstar je prvi put zatražio klasifikaciju još 20. 8., međutim, ona je u dva navrata odbijena zbog njihovih nekih mušica, da bi se upravo na stranicama australske vlade pojavila i službena klasifikacija MA 15+ koja igru zbog nasilja i rječnika preporuča starijima od 15 godina. Dakle, ništa što već nismo znali, a uvjeriti se u isto možete ovdje.

I službeno se prkosi svim hejterima na stranicama australske vlade.

Ne želimo nabijati lažne nade, ali ako se vratimo u prošlost, vidjet ćemo da su sve Rockstarove igre od trenutka klasifikacije izlazile u periodu od mjesec ili dva. Stoga je prilično izvjesno kako će jako brzo uslijediti Rockstarova potvrda izlaska.

Nadamo se samo kako se Rockstar ovaj put neće poigrati nekakvim ekskluzivama na PC platformama, jer nam ovo izgleda kao idealan naslov za koji bi Google mogao iskeširati vreće novca za eksluzivu na svojoj Stadiji.

Oznake

14
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
WekyikralWooddieBoneBrijacShooter Recent comment authors
novije starije popularnije
Deadwalker

Kupujem čim bude moguće.

Brijac

Stvarno ne vidim čemu ovoliki hype oko ovoga i oko jedinice. Jedinica se može odigrati na PS3 ili X360 koji se mogu naći za 500 kn, a dvoja na PS4 koji se prodaje za 1000-1500 kn. PC košta 5000 kn. Ne razumijem.

Shooter

@brijac
Molim te nađi ti meni nov PS4 za iljadu kuna. Zapravo daj Pro konzolu kad takve bagatele nalaziš. 

Brijac

@shooter
Gdje sam spomenuo nov PS4? Ako toliko žarko želiš odigrati igru kupiš jeftin polovan PS4, odigraš i prodaš. Ovo svršavanje na PC verziju kad bilo tko spomene.. ne razumijem.

Shooter

@brijac
Možda netko već ima dobar PC i ne želi kupovat konzolu, polovnu ili ne. Možda ne voli joystick. Možda se nada još boljoj grafici. Možda želi modove. 
Ima razloga. 

Brijac

@shooter
Ali onda ne svršavaš svaki put kad se spomene RDR i PC. Da stvarno želiš odigrati neku igru odigrao bi je bilo to na tipkovnici ili gamepadu.

Weky

@shooter

Zvala je 2005.. Želi modove nazad.

PersonaUser

Jedinica se moze odigrati na XB1

ikral

@personauser
I u 4K na XBX!

ikral

Jedva čekam usporedbe s konzolaškom grafikom. Ne može biti puno bolje.

EscoBan

PC + nextgen remasterd verzija  sa RDR1 kao dlc 🙂

Weky

Zaboravite

Zero

Pa da, dio PC koda koji je pronađen u konzolaskim verzijama RDR2 i nedavno upogonjeni Rockstarov PC launcher su samo slučajnosti koje ne znače ništa.

WooddieBone

Ja ga ne mislim igrat na PCu, al veselim se vidjet to čudo u 4K/60 sa svim postavkama na maksimumu.Govorimo o igri u kojoj je svaki frame jedan wallpaper.

Povezano

Back to top button
Close
Close