Vijesti

Službeno najavljena Hitman HD Enhanced kolekcija

Stiže već idućeg petka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IO Interactive je konačno službeno potvrdio HD kolekciju starijih Hitman igara. Iako kolekcija nosi naziv “Enhanced” to se odnosi isključivo na tehnička poboljšanja budući da će kolekcija ponuditi manje igara u usporedbi s prošlom HD kolekcijom za PlayStation 3 i Xbox 360.

Naime, nova kolekcija će sadržavati samo Hitman Absolution i legendarni Blood Money. Kolekcija će biti dostupna samo za PlayStation 4 i Xbox One i to u digitalnim verzijama.

Kolekcija će za Blood Money i Absolution ponuditi 4K rezoluciju na 60 FPS-a, a tu su i dodatna poboljšanja poput nadograđenih tekstura većih rezolucija, podrška za supersampling i upscale. Sjene i odrazi zrcala će isto biti veće kvalitete, a i samo osvjetljenje će dobiti nadogradu. Igre će dobiti i nove poboljšane kontrole za ugodnije igranje.

Kolekcija izlazi 11. siječnja, a sama cijena u trenutku pisanja još nije objavljena. IOI je nedavno izbacio sjajni Hitman 2 čiju recenziju možete pročitati ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano