Vijesti

“Snaga PlayStationa 5 je nevjerojatna”

Znamo to i sami, zar ne? Znamo, ali čini se kako još uvijek nismo svjesni da bi PlayStation 5 trebao biti puno veći generacijski skok nego što je to bio PlayStation 4 u odnosu na PlayStation 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation 4 je ponajprije u odnosu na PlayStation 3 donio bolju grafiku i bolju kvalitetu PlayStation Network usluge. Najbolje PlayStation 4 ekskluzive i neke 3rd party igre kao RDR 2 izgledaju zaista predivno na ovoj generaciji konzola, ali osim u grafičkom smislu, nismo dobili tako veliki generacijski skok u drugim segmentima igara.

Upravo bi se to trebalo dogoditi jednom kad izađe PlayStation 5. Već smo nekoliko puta mogli pročitati nakon otkrivanja PlayStationa 5 kako svi misle da je zaista jaka mašina, a sad sve više potvrda stiže od samih developera koji imaju PlayStation 5 razvojne jedinice u svojim rukama.

Jedan od tih sretnih developera je jedan od glavnih ljudi Yakuza serijala, Toshihiro Nagoshi koji tvrdi da je “procesorska snaga PlayStationa 5 nevjerojatna i da će konzola donijeti mnogobrojna poboljšanja u igrama, a ne samo u grafici”.

The processing power of PlayStation 5 is incredible, so when we try to think of new gameplay that will utilize its full potential, I’m not really sure which aspects of existing mechanics we should translate.

On smatra da će promjene doći u igrama na polju umjetne inteligencije, fizike u igrama i drugih stvari jer procesorska snaga PlayStationa 5 to jednostavno omogućava.

First there was a time when graphics improved, then there was network features, and now I guess you can say its a return to the “programmable” era? I think artificial intelligence and machine learning will continue to evolve.

Prema njegovom mišljenju, developeri su na PlayStationu 4 uglavnom poboljšavali grafiku kako je generacija odmicala, ali smatra da će na PlayStationu 5 biti puno više prostora i snage za napredak u svim poljima. Developeri prema njegovom mišljenju kad vide snagu PlayStationa 5, razmišljaju što sve mogu promijeniti u igrama i koje sve stvari mogu unaprijediti jer im snaga PlayStation 5 konzole omogućava puno više kreativnosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano