Vijesti

Solstice Chronicles: M.I.A. će biti jedna od rijetkih domaćih igara koja izlazi i za Nintendovu konzolu

Ako može Croteam sa “I Hate Running Backwards” doći na Switch, zašto ne bi mogao i Ironward probati isto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepo je vidjeti da se domaće snage probijaju na tržište koje je većini Hrvata nepoznat pojam. Radi se o tome da hrvatski razvojni studio Ironward sprema port igre Solstice Chronicles: M.I.A. za Nintendo Switch i to na način da iskoristi specifične adute koje ta konzola posjeduje. Dakle, neće se raditi o ishitrenom portu bačenom na konzolu tek tako, već će biti podržan lokalni co-op način igranja gdje će svaki igrač moći koristiti samo jedan Joy Con. Takav način igranja će biti podržan u Story i Survival modu.

Za one koji nisu upućeni, radi se o 3rd person pucačini sa izometrijskim pogledom smještenoj na Marsu gdje se treba boriti protiv horde mutanata željnih metaka, a sva ta divlja i frenetična akcija će biti prožeta kroz 20 misija. Evo jedan lagani trailer da vidite kako to izgleda u pokretu:

https://www.youtube.com/watch?v=a6ET9JtjTLA

Solstice Chronicles: MIA za Nintendo Switch izlazi uskoro, točnije, 7.2.2019. po cijeni od 14.99€, a izgleda da će prvi tjedan prodaje biti dostupan popust od 10% čime se cijena laganini spušta na 13.49€. 

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano