Vijesti

Sony je iznenada najavio PlayStation 5 jer su ovaj mjesec mnogi developeri dobili PlayStation 5 razvojne jedinice

Cilj je dakle bilo spriječiti curenje informacija do kojih bi nedvojbeno došlo. Prema informacijama koje ima Jason Schreier, mnogi 3rd party developeri su prije par dana dobili svoje razvojne PlayStation 5 jedinice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad uzmemo u obzir nove informacije oko datuma izlaska konzole, a to je vrlo vjerojatno zima 2020. godine onda je jasno da PlayStation 5 ne bi trebao biti bez igara odmah na launchu.

Sigurno je da su Sonyjevi studiji PlayStation 5 razvojne jedinice dobili i puno ranije, a ovaj mjesec su to dobili i svi veći 3rd party studiji kao što su Ubisoft, Rockstar i dr.

Što ćemo igrati na launchu?

Nadamo se Knack 3, logično. Šalimo se. Od ekskluziva smo gotovo sigurni da će Horizon Zero Dawn 2 biti launch naslov, ali do studenog 2020. mnogi 3rd party developeri će izdati svoje igre. Primjerice novi Assassin’s Creed, Battlefield i svi drugi EA naslovi će biti spremni za PS5.

Ako ćemo vjerovati onoj “ludoj” glasini, PS5 bi trebao imati zavidan broj igara na launchu. Sigurni smo da će The Last of Us Part II remaster biti dostupan prvi dan na PS5, a netreba čuditi ako i RDR 2 Remaster bude dostupan odmah. GTA VI bi san snova, a sve drugo bonus.

Nadamo se da ćemo na E3-u ipak saznati još više informacija i potencijalno vidjeti kako će to igre izgledati na next-genu. Ako ne na PS5, onda na novom Xboxu kojeg će Microsoft sigurno najaviti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano