Vijesti

Sony je potvrdio: ništa od PlayStationa 5 ove godine

Shawn Layden slama naša krhka srdašca po “enti” put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je realno bilo teško očekivati predstavljanje nasljednika PlayStationa 4 već ove godine, već neko vrijeme se intezivno priča o Sonyjevoj novoj konzoli. Sigurno je jedno – PlayStation 5 je debeloj fazi razvoja, neki developeri vjerojatno čak i imaju verzije za testiranje, međutim, konzolu sigurno nećemo vidjeti ove godine.

Potvrdio je to šef Sonyja i PlayStationa Shawn Layden na službenom PlayStation podcastu. U svojem tipičnom odrješitom stilu rekao je: “Ekskluzivno za vas, neće biti najava novog hardvera na E3 ove godine!” Dakle, kao što je i u nastavku razgovora potvrđeno, fokus će i ove godine biti na igre. Kojih će biti pregršt, što Sonyjevih igara, što igara drugih velikih izdavača.

Nema novog hardvera, ali ima igara

Kad smo kod igara, već je potvrđeno kako ćemo novog materijala od Sonyja vidjeti za Kojimin Death Stranding, Sucker Punchov Ghost of Tsushima, Spiderman koji izlazi u rujnu, te naravno, The Last of Us Parrt 2. To su potvrđene igre, dok će tu sigurno biti i još pokoje iznenađenje s kojim se dosad nismo susretali.

Sonyjeva velika E3 konferencija održati će se 11. 6. po lokalnom vremenu u Los Angelesu, što znači 12. 6. u tri sata ujutro kod nas. Naravno, kao i svake godine, pratiti ćemo je zajedno uživo uz livestream i live komentare s foruma.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano