Vijesti

Sony je s PS4 uklonio poznatu opciju koju su koristili mnogi

Sjećamo se 2013. godine kad je Sony predstavljao PlayStation 4, a kad je ova opcija bila centar gotovo svih marketinških prikaza. Poveži konzolu s Facebookom, traži prijatelje, podijeli screenshotove i video klipove…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E pa gotovo je. Jučer je završila Sonyjeva podrška za Facebook i više neće biti moguće povezati PlayStation i Facebook profile. Dakle, nema više automatskog postanja trofeja, traženja frendova – gamera i ostalih beneficija.

Mnogi od nas su, u nedostatku boljeg rješenja, privatno postavljali slike na Facebook pa ih dijelili dalje, što znači da je i ta opcija od sad uklonjena. Ako ste i vi jedan od takvih, preporučamo skidanje PS Messages aplikacije na mobitel, a zatim slanje screenshotova samom sebi. Kroz aplikaciju je lako sadržaj preuzeti na mobitel, dok je i kvaliteta znatno veća.

Govorka se da za ovaj prekid nije “kriv” Sony već Facebook. Navodno je sistem povezivanja koji je koristio PlayStation zastario i otvoren je manipulaciji trećih strana koje prvenstveno mogu narušavati privatnost korisnika.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano