Vijesti

Sony kupio Insomniac – tvorce Spider-Mana, Ratchet&Clanka, Resistancea, Sunset Overdrivea…

Sony i PlayStation nisu mogli napraviti logičniji i pametniji potez. Insomniac je od danas dio velike PlayStation obitelji koju čine neki od najboljih svjetskih studija. Tako je Insomniac postao dio elitne ekipe, a možemo reći da je to mjesto sasvim zaslužio.

Insomniac je dao neke od najboljih PlayStation igara uključujući legendarni Ratchet&Clank serija, Resistance serijal kao i Spider-Mana. Također, treba reći da je Insomniac za Xbox One napravio fantastični Sunset Overdrive.

Insomniac je davne 1998. godine izdao prvog Spyru za PlayStation, a sve drugo je zaista povijest. Ovo je za Insomniac prilično veliki korak naprijed, budući da će sad imati puno veći budžet nego ranije, a zamislite samo koliko veliku će imati podršku od samog Sonyja.

Što donosi budućnost?

Sigurni smo – vrhunske PlayStation ekskluzive. Šuška se već da Insomniac radi na PlayStation 5 Spider-Manu 2, a ipak, naša velika želja je da Insomniac konačno napravi nastavak Resistancea. Sad će zasigurno imati dovoljan budžet za to. PlayStation vlasnici mogu biti itekako sretni jer će dobiti vrhunske ekskluzive od vrhunskog studija.

Oznake

6
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
EmilijoDeadwalkerZeroWekyMaster_X Recent comment authors
novije starije popularnije
Deadwalker

Mislim da nas Spiderman 2 sigurno čeka, imajući u vidu koliko je dobro ispala jedinica. Sada kada su dio Sonyja, dobit će vjerojatno još više love, tehničkog i logističkog supporta.

Zero

Realno, vijest koja ne nosi skoro nikakvu težinu s obzirom da su gotovo isključivo i radili igre za PS. Valjda će SO ostati i dalje na Steamu, dok bih Spidermana 2 ipak volio vidjeti i na PS4. Nije da moraju nešto bitno mijenjati s tehničke strane.

Emilijo

Svi developeri u vlasništvu Sonyja.
[urlhttps://a.imge.to/2019/08/20/OzIfY.pn g">comment imagehttps://a.imge.to/2019/08/20/OzIfY.pn g" />[/img][/url]

Emilijo

Najbolja vijest večeri! Insomniac Games mi je najdraži developer koji nije (bio) u vlasništvu Sonyja. Od njih sam prešao čak 11 igara. Šteta da uz ovu vijest nisu najavili i novog Ratcheta. Možda na sljedećem State of Playu.

Master_X

Nisi “prešao” Sunset Overdrive jer bi bio umazan igranjem na drugoj konzoli.

Weky

Valjda su ih zamolili da prestanu raditi dosadne igre.

Povezano

Back to top button
Close
Close