Vijesti

Sony nam je otkrio novi MediEvil gameplay i igra izgleda predivno

Eh, kad se sjetim 1998. godine i koliko sam kao klinac uživao u MediEvil gameplayu, ali isto tako, koliko sam puta proklinjao prokletu kameru i često ne responzivne kontrole.

Dvadeset i jednu godinu kasnije, isti čovjek samo stariji, sjedi za laptopom i divi se “novom” MediEvil gameplayu kojeg je Sony upravo izbacio. OK, u nešto više od tri i pol minute, developeri MediEvil Remakea spominju sve izazove koje su imali pred sobom radeći remake, ali vidjeli smo zaista hrpu novog gameplaya.

MediEvil – A Behind the Scenes Look with Other Ocean | PS4

Teško je ne primjetiti da igra izgleda podosta bolje od inicijalnog prikaza, a kad znamo da će igra imati pravu HDR podršku kao i 4K ako imate PS4 Pro i 4K TV-e, onda je jasno da nas čeka vizualna poslastica.

Ne zaboravite da će igra u potpunosti biti lokalizirana na hrvatski jezik, a još jedan od aduta je cijena ovog remakea. MediEvil standardno izdanje košta 199kn (PSN Store), a deluxe izdanje 269kn (PSN Store).

MediEvil stiže 25. listopada ekskluzivno na PS4. Također, uz Death Stranding (koji možda kasnije dolazi i na PC) MediEvil je jedina PS4 ekskluziva koja stiže do kraja godine.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close