Vijesti

Sony: “Ne postoji scenarij u kojem će PlayStation i Xbox biti jedna platforma”!

Nakon što su Sony i Microsoft najavili partnerstvo koje je šokiralo čitav svijet, a tiče se razvoja cloud infrastrukture (čitaj: s%#$nja Google Stadije) čuli smo već razne priče da su PlayStation fanovi krenuli micati iz domova PlayStation križeve i svete vodice. Šokiralo je to sve, pa su mnogi pomislili da je u Sony i PlayStation ušao Xbox đavao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najgori kataklizmički događaj koji će se dogoditi ikada na Zemlji, fanovi su smatrali potencijali dolazak djeteta iz toliko neželjenog braka između Xboxa i PlayStationa. To jadno i odbačeno dijete bila bi “PlayBox 666” konzola koju nitko ne želi i koju nitko ne voli. Osim nas heretika valjda koji bismo voljeli igrati sve fantastične igre na jednoj konzoli.

No, na svu sreću (!) to se neće dogoditi. PlayStation šef, CEO, gazda i sve ostalo, Jim Ryan je rekao da nema scenarija u kojem će Xbox i PlayStation postati jedno.

Koliko ja znam, ne postoji scenarij gdje će se PlayStation i Xbox platforme udružiti i postati jedno. Obje platforme će ostati neovisne, svaka sa svojim vlastitim identitetima, smjerovima i fanovima.

Jim Ryan

Eto, možete ostati mirni i ponovno izvaditi PlayStation miljeiće, postere i što već ne, jer PlayStation neće postati Xbox, i obrnuto.

Naravno, nas i dalje zanima kako će se suradnja MS-a i Sonyja manifestirati na cloud/streaming igranju koje nepobitno stiže.

Već ćemo večeras od 18 sati puno toga doznati kad Google prvi otkriva svoje karte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano