Vijesti

Sony otkriva PlayStation 5 idući tjedan na CES-u? Nije nemoguće, ali teško…!

Idući tjedan u Las Vegasu održava se CES – Consumer Electronics Show koji je najveći izlog ili sajam tehnologije koja nam stiže u bližoj i daljnjoj budućnosti. Na CES dolaze uvijek najveće svjetske kompanije i predstavljaju svoje inovacije koje ćemo kupovati/koristiti ili pak samo gledati jer nećemo imati love za sva čuda moderne tehnologije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je još ranije potvrdio dolazak na CES, a posljednjih dana sve više medija piše o tome da bi Sony možda mogao otkriti PlayStation 5 konzolu na sajmu.

Mnogi igrači, ali i novinari misle da je slogan koji vidite na slici, vezan za PlayStation 5.

Mi ipak mislimo da od toga nema ništa i sumnjamo da bi Sony otkrio PlayStation 5 konzolu na CES-u. PlayStation je za Sony najvažniji brand te ujedno brand koji donosi i najviše novca kompaniji.

Nikada ranije Sony nije otkrio niti jednu konzolu na CES-u, pa mislimo da neće ni sada. Ono što je moguće – možda na CES-u dobijemo nekakav teaser za otkrivanje konzole. Jasno, moguće je da smo mi u potpunosti u krivu i Sony stvarno svijetu otkrije PlayStation 5, no šanse nisu velike.

Ako želite pratiti Sonyjevu konferenciju, to možete ovdje. Konferencija po našem vremenu počinje u 2 sata ujutro 7. siječnja. Ako PlayStation 5 i ne bude otkriven na CES-u, nemojte biti tužni jer svakako će se to dogoditi u idućih par mjeseci.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano