Vijesti

Sony patentirao bežični PlayStation VR (2)

Iskreno, ono što me najviše odbijalo od kupnje PlayStation VR uređaja su upravo bili kablovi jer PSVR ih ima hrpu. I ovako svi mi koji igramo puni smo kablova, žica i “lopova” u koje moramo uštekati sve naše uređaje.

Trenutno, PSVR možete igrati samo “žičanim” putem, ali vrlo skoro bi se to moglo promijeniti.

PlayStation 5 ili revizija?

Sony je nedavno patentirao bežični PSVR što samo po sebi dovoljno govori da je PSVR (2) skroz wireless i bez žica. Jedino što nije poznato odnosi li se ovaj patent za trenutnu generaciju ili PSVR 2 koji dolazi s PlayStationom 5!?

U svakom slučaju ovo je zasad patent, a mnogi patenti nikad ne ugledaju svijetlo dana. Za ovaj smo sigurni da hoće jer bežični PSVR bio bi pun pogodak. PSVR je nedavno dobio ogromna sniženja na svim tržištima, pa je možda to bio dobar pokazatelj na dolazak mlađeg brata.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Icek ™ Recent comment authors
novije starije popularnije
Icek ™

Jedan od razloga zašto zaista rijetko upalim PSVR je fkt previše kablova, Sony je baš pretjerao. Nikad neću zaboraviti reakciju @biver koji je rekao da se osjeća kao kiborg sa svime time na glavi.
Bežićno jako podržavam, čak sam i žični Oculus Rift zamijenio za bežićni Oculus Go. Death to wires, long life the wireless.

Povezano

Back to top button
Close
Close