Vijesti

Spider-Man će sutra dobiti datum izlaska

Stiže nam još jedna velika PlayStation 4 ekskluziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Game Informer je danas otkrio svoju naslovnicu časopisa za svibanj. Spider-Man ekskluziva za PlayStation 4 je vruća stvar za novi broj, a ekipa je nakon dvodnevnog posjeta kod Insomniaca dobila hrpu novih detalja i ekskluzivni prikaz kojeg će u narednim danima objavljivati na svojem HUB-u za igru.

Najveća stvar je ta da ekipa već zna i datum izlaska kako su se pohvalili u uvodnom članku. Insomniac je zatim na Twitteru komentirao da će Game Infomer sutra u svojem digitalnom izdanju časopisa otkriti datum izlaska.

Časopis će sutra biti dostupan digitalno oko 17 sati pa onda možete očekivati informaciju za datum izlaska. Sony je dosad samo objavio kako će Spider-Man izaći ove godine, a sve je izglednije da će se upravo to i ostvariti. Sony ima već dvije velike ekskluzive za ovaj i idući mjesec, God of War i Detroit: Become Human, pa za očekivati je da će Spider-Man izaći nakon toga.

Budući da je kraj godine itekako natrpan s velikim third-party igrama poput Red Dead Redemption II moguće je da će Spider-Man biti dostupan i na ljeto prije navale novih igara.

U nastavku možete pogledati i nešto novog gameplaya u Gameinformer traileru.

https://www.youtube.com/watch?v=_uyIp5C1N5M

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano