Vijesti

Spider-Man dobio novi story trailer i potvrdu novog igrivog lika

Lista likova s kojom ćemo se igrati samo se povećava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji žive ispod kamena; u tijeku je San Diego Comic-Con, najveći događaj godine za sve vezano uz stripove koji nam iz godine u godinu nudi sve više sadržaja, kako po pitanju filmova, tako i po pitanju video igara.

Obzirom na sve veću popularnost stripova, odnosno sve veću popularnost stripova prenesenih na velike ekrane, ne čudi da je tome tako, a ove godine osim filmova, na scenu stupaju i video igre u punom sjaju, jer svega dva mjeseca dijeli nas od izlaska Insomniacovog Spider-Mana na PS4 konzole, a marketinška kampanja krenula je punim jekom već davno.

I dok se tako polagano gaze posljednji koraci, na red je došlo predstavljanje Story trailera, što je dobra naznaka kako do odgode neće doći, ali i kako je igra dobrano završena jer obično su upravo Story traileri oni koje posljednje gledamo prije nego što imamo mogućnost pokrenuti igru.

MJ kao igrivi lik

Onaj Spideyjev nije ništa manje spektakularan od nekih prijašnjih koji su prethodili velikim Sonyjevim hitovima, a kroz isti smo saznali mnogo toga, uključujući i činjenicu da će dio van odijela biti jako važan za priču igre.

https://www.youtube.com/watch?v=utVr-n0MaU0

Tako već od prije znamo da ćemo igrati i kao Peter Parker, a sada su iz Insomniaca potvrdili kako će i MJ biti igrivi lik, a nju ćemo sudeći po traileru voditi kroz nekoliko stealth dionica igre. Također, iako to nije potvrđeno, možemo pretpostaviti kako bi mogli igrati i s Milesom Moralesom, posljednjim članom tria koji će voditi priču, a koji je poznat kao persona koja preuzima ulogu Spider-Mana… nešto s čime bi se ekipa iz Insomniaca mogla pozabaviti u nastavku, kojeg će, budimo realni sigurno biti, jer sve oko originala upućuje na masovni uspjeh.

Nova odjelca

Osim toga, bacili smo oko i na neka nova odijela koja su nam predstavili, a od kojih nas posebno veseli Velocity suit, koji bi mogao unijeti još malo živosti u već ionako nabrijanog lika. Podsjećamo vas, svako odijelo po riječima developera imat će različite funkcije koje će na neki način mijenjati gameplay.

https://www.youtube.com/watch?v=ae8mOpmGbX8

Čekanju je uskoro kraj, jer Spider-Mana igramo već 7. rujna.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano