Vijesti

Spider-Man je najprodavanija igra ove godine, uskoro stiže New Game Plus mode

O Spider-Manu ćemo očito pisati još neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je i netko od ljudi u raznim odborima u Sonyju i Marvelu imalo sumnjao u uspjeh, prihvat i na kraju kvalitetu Spider-Man igre, apsolutno sve što je moglo razuvjerilo ga je kroz proteklih par dana.

Prvo se dotaknimo kvalitete. O kojoj praktički nemamo što pričati. Insomniac je napravio pravu tipičnu Sony ekskluzivu, snažna priča i jaki grafički dojam većini igrača će pružiti jedno kvalitetno igraće iskustvo. S naglaskom na Spidey fanove i Marvelove fanove općenito, koji su dobili jednu jako dobru adiciju u čitavi univerzum. Ok, kako je naš Rajko zamjerio u recenziji – igri nedostaje ponešto popratnog sadržaja, međutim, kvalitetna priča sve to nadoknađuje.

Prodaja nadmašila čak i u startu visoka očekivanja

Količinu popratnog sadržaja mogao bi popuniti prvi od već najavljenih nekoliko DLC-ova. The Heist će nas suočiti s Crnom Mačkom (Black Cat) koju ćemo loviti po ulicama i krovovima New Yorka. A jučer su na Twitteru developeri javili kako rade i na New Game Plus modeu, koji će vjerojatno ponuditi teže protivnike i možda neka nova Spidey odjelca.

Kombinacija Marvelove licence i kvalitetne igre dovela je do toga da je Spider-Man najbrže prodavana igra ove godine. Barem što se tiče Velike Britanije, dok bismo za ostatak svijeta nekakve brojke trebali dobiti uskoro. Naime, kako javlja Gamesindustrybiz.com, Spider-Man je nadmašio drugu iduću igru na ljestvici ove godine – Far Cry 5 (koji je izašao na više platformi), a prodao se u dvostruko više primjeraka od iduće PlayStation 4 ekskluzive God of Wara. Konkretnih brojki, nažalost, nema, ali nemamo razloga ne vjerovati tom renomiranom servisu.

Znate li da je igra donijela i jedan (neuspješan) pokušaj prosidbe?

Jedan igrač povukao je sve moguće veze da dođe do odgovornih u Insomniacu za dizajn igre. Sve kako bi u igru ubacio poruku s kojom bi zaprosio svoju dugogodišnju djevojku. Nažalost po našeg “amora”, ne samo da je pokušaj prošnje propao, već je djevojka završila i s njegovim bratom. O čitavoj sapunici raspisali smo se ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano