Vijesti

Spider-Man specijalna edicija konzole najljepša je od svih dosad, a ono još bolje… radi se o Pro konzoli

Uzmite nam svu lovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno smo pisali o fenomenalnom story traileru za Spider-Mana, a u jeku Comic-Cona objave vezane uz igru ne staju pa je tako netom prije najavljena i specijalna edicija konzole, tj. bundle koji će sadržavati poseban PS4 Pro ušminkan u predivnu crvenu boju, ali i samu igru na Blu Ray disku.

Zavirimo unutra

Radi se o PS4 Pro konzoli s 1 TB prostora, a uz istu ćemo dobiti kopiju same igre, kao i dodatan sadržaj dostupan u digitalnom obliku. Naravno, tu je i jedan kontroler, također posebno rađen za bundle, a rastužit će vas jedino činjenica kako isti neće biti moguće nabaviti zasebno, već isključivo kroz ovaj bundle. Službeno ime konzole je Amazing Red, a predivna ikonografija na njoj govori sama za sebe.

1 TB čistog seksa.

Rijetka su specijalna izdanja konzole dosada dolazila u PS4 Pro obliku, ali nas ne čudi činjenica da je upravo ova za Spider-Mana takva, jer Pro konzola je vani već dugo, a Sony očito želi istu još malo pogurati, što bi im svakako trebalo uspjeti s ovom, pa možemo reći, daleko najljepšom konzolom dosada.

Ista će biti dostupna na dan izlaska igre, 7. rujna, a zasada je otkrivena cijena samo za SAD gdje će koštati 399 $. Obzirom na dostupnost svih prijašnjih specijalnih edicija konzola i na našem tržištu, nemamo razloga, a ne vjerovati da će i ova biti dostupna kod nas. Samo se nadamo da će u Sonyju poduzeti sve mjere da osiguraju dovoljno primjeraka, te da se ne ponovi situacija kao sa kolekcionarskom edicijom igre.

https://www.youtube.com/watch?v=FvxTpUCkO5s

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano