Vijesti

Splinter Cell misija danas stiže u Ghost Recon Wildlands

Saznali smo sve detalje o gostovanju legende u jednoj od najistaknutijih igara protekle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer smo pisali o Sam Fisheru iz Splinter Cell igara kao glavnoj zvijezdi prvog DLC-a nove sezone Ghost Recon Wildlandsa. Danas, s izlaskom DLC-a, dobili smo i sve detalje koje moramo znati.

Nažalost, sa Sam Fisherom ne možemo igrati, već unutar The Call misije mu zajedno sa svojim teamom pružamo podršku. Ovo je stealth misija, stoga iz Ubisofta preporučuju pažljivo planiranje i korištenje svih stealth gadgeta na raspolaganju, poput novih naočala za gledanje u mraku i oružja. Dobro će doći i novi skin Sama Fishera, a po završetku misije dobiti ćemo i kultne zelenkaste naočale Sam Fishera.

https://www.youtube.com/watch?v=HRmQhlVQpLI

Splinter Cell kao uvod u drugu sezonu

The Call je samo dio besplatnog sadržaja s kojim je današnjim danom otvorena nova sezona u Wildlandsu.

Tu je i nova Echelon PVP klasa, novi Saboteur PVP mode, dok više o novoj sezoni i svom sadržaju možete čitati ovdje. Dobra vijest je da sve to zajedno možete isprobati besplatno već od četvrtka kada će igra sa svim dodatnim sadržajem biti besplatna za igranje sve do ponedjeljka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano