Vijesti

Square Enix će na E3-u konačno pokazati “The Avengers Project” igru

“Kept you waiting, huh?” Dugo, zaista već dugo čekamo konkretne informacije o ovoj igri. Ne znamo i nemamo puno informacija, osim da je riječ o zaista velikoj “AAA” igri koju radi studio zaslužan za Tomb Raider igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, sigurno nije riječ o mobilnoj igri ili nekom trećerazrednom naslovu, već o pravoj i velikoj igri. Nemojte me držati za riječ (kažem mene jer ovo nije stav naše male redakcije), da je Avengers Project akcijska avantura i miks Uncharteda i Tomb Raidera. Osobno bih volio da je riječ o velikom RPG naslovu, ali sumnjam.

Teaser koji vidite iznad, otkriven je još početkom 2017. godine, a nove informacije smo trebali dobiti još prošle godine, no od toga nije bilo ništa. Očito je lipanj 2019. vrijeme kad ćemo konačno vidjeti igru. Crystal Dynamics i Eidos Montreal marljivo rade na igri i s velikim iščekivanjem očekujemo Square Enix pressicu.

Nakon ogromnog uspjeha filma Avengers: Endgame i hajpa koji je stvorio, Crystal Dynamics mora samo pokazati gameplay koji neće razočarati i velika prodaja je zajamčena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano