Vijesti

Square Enix je zauzeo Sonyjevo mjesto na E3-u!

Znamo svi već da Sonyja i PlayStationa ove godine na E3-u nema. Prava je to šteta jer nam je E3 najdraže razdoblje “gaming” godine, ali Sony je rekao da nema što novo pokazati niti najaviti. Ipak, prije par dana PlayStation i Sony su svejedno zapalili svijet potvrdom PlayStation 5 konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na našu sreću, svoj dolazak na E3-u su potvrdili Microsoft, Ubisoft, Bethesda, Activision, Square Enix, CD Projekt Red i mnogi drugi,

Jedna od kompanija čiju pressicu isčekujemo sa zanimanjem je Square Enix. A Square Enix je zauzeo vrijeme kad je PlayStation imao konferenciju. Znate da je uvijek PlayStation ima konferenciju u noći s ponedjeljka na utorak, odnosno u ranim jutarnjim satima.

Nekako nam se čini da će ove godine manje ekipe biti budno u 2 sata ujutro nego kad je PlayStation ima konferenciju. Teško će biti nadmašiti očekivanja koje su nam donosile uvijek PlayStation konferencije, ali s radošću ćemo skuhati 5l crne kave i pogledati Square Enix. To nam je posao na kraju. Smiješak.

U svibnju možete na našem portalu očekivati puno više E3 vijesti, nadanja i predviđanja. Lipanj je sve bliže i dijeli nas malo više od mjesec dana do E3-a.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano