Vijesti

Square Enix traži još radne snage za rad na remakeu Final Fantasy sedmice

To bi moglo sugerirati samo jednu stvar (koju manje – svi ionako očekujemo).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako je Final Fantasy VII remake prilično ogroman projekt, čim Square Enix traži još ljudi za rad na igri. Ovoga puta traže ljude koji bi bili takozvani “Battle planneri” koji bi radili, logično, na sustavu borbe u igri koji će biti svojevrsna kombinacija izvođenja komandi i akcija. Dodatna odgovornost će biti sudjelovanje u dizajniranju neprijatelja i bosseva te podešavanje raznih parametara u korelaciji sa rastom skilla i levela igrača.

Inače na sustavu borbe radi Business Division 1 koji iza sebe ima Mobius Final Fantasy. U suštini, Square Enix kaže kako Final Fantasy VII remake će biti praktični nova igra sa novim akcijskim elementima pridruženim tradicionalnoj strategiji. Kako razvoj (koji teče u punoj snazi) nadilazi pojam uobičajenog remakea, cilj je napraviti igru koja nadilazi originalni Final Fantasy VII u svakom pogledu. Prilično ambiciozan cilj, moramo priznati jer znamo kakav status sedmica posjeduje.

Final Fantasy VII remake je najavljen za PlayStation 4, ali baš kao što smo u podnaslovu rekli, traženje posla sugerira samo jednu stvar – nema šanse da izađe za PlayStation 4. Konzola se polako primiče kraju svog životnog ciklusa, a približan datum izlaska ovog remakea se uopće ne nazire na horizontu. Realnije je očekivati da izađe za nadolazeći PlayStation 5. Uostalom, dovoljno je vidjeti kako napreduje susjedni projekt Kingdom Hearts III i koliko je trebalo Final Fantasyju XV da izađe. Dugotrajni razvoj glavnih IP-eva je očito Square Enixova realnost zadnjih par godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano