Vijesti

Star Citizen je besplatan za isprobavanje idućih sedam dana!

Konačno se možemo uvjeriti što je Chris Roberts radio proteklih šest godina s 200 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli tjedan pisali smo o velikom jubileju koji je ostvario Star Citizen – naime, prikupio je 200 milijuna dolara. Većina od toga skupljeno je putem crowdfunding kampanja, dok je značajan dio prikupljen i od prodaje preskupih brodova (nekima je cijena i po nekoliko tisuća dolara).

Kako bilo, Chris Roberts i njegov team ovaj jubilej odlučili su proslaviti otvaranjem igre svima na tjedan dana. Odnosno PU komponente (persistent universe) koja je nedavno dobila svoj prvi planet sa životom – Hurston.

1280px-OuterDistricts_PreVis_002.jpg

Cyberpunk 2077 jesi li to ti?

Na ogromnom planetu koji ćemo moći istraživati po svaki milimetar nalazi se i Lorville, grad još neviđen u igrama do danas (barem će tako biti do Cyberpunka 2077). Ovaj masivan grad nudi pregršt aktivnosti za obavljati, od misija za preuzimanje, do barova i trgovina u kojima možete “uživati”. Grad je toliko velik da ćete morati koristiti njegov transportni sistem vlakova za posjetu različitim lokacijama.

Također, ovih sedam dana svi brodovi će biti besplatni. Odnosno, svaki dan ćete moći isprobati neke od njih, a kroz sedam dana do 30. 11. moći će se izrotirati baš svaki brod, od najskupljeg do najjeftinijeg. Popis svih dostupnih brodova i ostale informacije o Free Fly Weeku pronađite na službenim stranicama igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano