Vijesti

Star Wars Jedi: Fallen Order izlazi u petak, a EA Access korisnici NEĆE imati priliku igrati ranije

Od pokretanja EA Accessa svaka nova Electronic Artsova igra dosad je imala mogućnost za pretplatnike igranja određenog broja sati nove igre i to besplatno, odnosno po cijeni koja je već uključena u cijenu pretplate.

Po pitanju nadolazećeg Star Wars Jedi: Fallen Ordera EA je napravio svojevrsni presedan, pa tako igra neće biti dostupna unutar pretplate. Dakle, 10 sati isprobavanja igre neće biti dostupno prije izlaska, ali ni nakon. EA to opravdava kontrolom rizika od spoilera koji bi se mogli raširiti po internetu. Već smo obrazložili kako igru neće biti moguće isprobati ni nakon izlaska, za što nisu priložili opravdanje.

Ipak, tu smo mi da, pazite, nismo ovo dugo radili – stanemo na stranu Electronic Artsa. Iako su developeri iz Respawna izjavili kako ovo neće biti kratka igra, prilično je izvjesno kako bi oni koji “rushaju” možda uspjeli riješiti čitavu kampanju unutar limita. Ili barem dobar dio nje. A kako je EA Access prilično pristupačan i na različite fer i ne-fer načine si možemo omogućiti besplatnu pretplatu, bilo bi suludo očekivati da nam EA ili bilo koji drugi izdavač pokloni jednu visokobudžetnu AAA single player igru.

Dakle, igranje za džabe za EA Access pretplatnike nema. Ipak, oni i dalje mogu iskoristiti 10% popusta na igru, a tu su i ekskluzivne kozmetike. Btw, jeste li znali? Star Wars Jedi: Fallen Order neće imati mikrotransakcije.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close