Vijesti

Stigao je kraj za Driveclub koji danas vozi posljednji krug :(

Igra zbog koje su nam otpadale vilice na predstavljanju PlayStationa 4, a zatim i kosa na glavi jednom kada je izašla poradi očajnih servera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Driveclub je kasnije uskrsnuo s fantastičnom podrškom Evolution studija (koji je kasnije kolateralno ugašen) i sada u sutonu generacije definitivno ga možemo smatrati jednom od najboljih jurilica koje je iznjedrila ova generacija konzola. A grafički se radi o igri koja je i danas u samom vrhuncu ponude.

Nažalost, Driveclubu je stigao kraj i danas će biti ugašeni njegovi serveri. Dogodit će se to i VR verziji te Bikes verziji. Igru već neko vrijeme ne možete kupiti, a od sad pa nadalje moći ćete je igrati tek u okljaštrenom single player modu. Malo je to za igru koja je sve bazirala na online komponenti i klupskom utrkivanju. Ali, nažalost, pregazile su ga neke druge igre i Driveclub danas vozi posljednji krug.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano