Film i glazbaVijesti

Stigao je novi Avengers: Endgame trailer s kojim je Marvel najavio da je krenula prodaja karata za film

Da, dobro ste pročitali. Počela je prodaja karata za najočekivaniji film godine za mnoge ljude. Posebice to možemo reći za “gamere” koji obožavaju Marvel i DC, ali Avengersi su globalni fenomen i vjerujemo da će Endgame porušiti sve rekorde filmske industrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trailer ponovno je prilično ozbiljan, bez trunke humora i upravo je stoga Marvel čekao da završi 1. travanj. Trailer sadrži određene spoilere, ali kao što znate, Russo Brothers za ovakve prikaze ne koriste scene iz finalne verzije filma.

A u traileru možemo vidjeti povratak Tony Starka na Zemlju, kao i emotivnu scenu kad gleda slike sebe i Spider-Mana. Primjetite njega i Captain Ameriku također. Zadnja scena nam je ostavila puno toga na maštu jer očito prikazuje sučeljavanje Ironmana i ekipe s Thanosom.

Mi jedva čekamo ovaj film koji u kina dolazi 26.4., a ako već niste zakasnili, možda stignete nabaviti i karte za pretpremijeru dan ranije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano