Vijesti

Stigao novi FIFA 20 teaser i možemo se okladiti da u igru dolazi pravi FIFA Street mode

Nije Simon kaže, već FFA ili Flipper kaže. Još jučer smo u tekstu napisali da onaj kratki teaser vuće pomalo na FIFA-u Street, a danas smo dobili novi koji još jasnije upućuje na to da u FIFA-u 20 stiže pravi FIFA Street mode.

EA teaser je tipičan i govori nam da je nogometno igralište svuda oko nas (Dosje X krađa). A tko to zna bolje od nas Slavonaca koji smo na selu šutali loptu po “japagama” i slavonskim favelama ispred mljekare? Ne zna nitko.

Ako ovaj teaser ne vuče na FIFA-u Street onda ne znamo što reći. Sutra ćemo od 18 sati znati sve, ali ako zaista bude FIFA Street, moramo priznati da nam je zbog toga iznimno drago. Što vi mislite?

Potencijal za Ultimate Street team je velik (lova), a vjerujemo da će biti zabavno igrati s ekipom Street mode.

Oznake

3
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FicoLegendBoja1964danex83 Recent comment authors
novije starije popularnije
Boja1964

Uopće me ovo sranje od moda ne interesira. Interesira me da konačno poprave sva sranja koja se provlače iz godine u godinu i ponude nam koliko toliko normalan gameplay. Cirkuske atrakcije i nebuloze nisu nogomet i kao takve me ne interesiraju. Očito je da definitivno naginju arkadnim vodama i da se igra radi prvenstveno za dječurliju.

FicoLegend

Objavio/la: Boja1964 Uopće me ovo sranje od moda ne interesira. Interesira me da konačno poprave sva sranja koja se provlače iz godine u godinu i ponude nam koliko toliko normalan gameplay. Cirkuske atrakcije i nebuloze nisu nogomet i kao takve me ne interesiraju. Očito je da definitivno naginju arkadnim vodama i da se igra radi prvenstveno za dječurliju. 🤣 🤣 🤣  Mislim, meni se dopada ako ubace i Street Mode, ali generalno stoji što si rekao. Igra je već godinama u stagnaciji i popularnost legalne krađe od Ultimate Teama im je dopustila da u potpunosti ignoriraju offline aspekt igre što… Read more »

danex83

Mogao bi bit i VR mod 

Povezano

Back to top button
Close
Close