Vijesti

Stigla je kolekcija svih The Walking Dead Telltaleovih igara

Da se Telltale vratio već je stara vijest. Naime, sva potraživanja i dugove ovog nekad povećeg studija otkupila je kompanija LCG Entertainment. Što znači razvoj novih igara i prepakiranje starih, jer investiciju treba povratiti.

Tako se dogodila The Walking Dead: The Telltale Definitive Series kolekcija sve 4 sezone i podserijala koji je pratio Michonne. Dakle, 23 epizode i 50-ak sati gameplay sadržaja za sve ljubitelje Walking Dead univerzuma i dobrih avantura.

Tu su i bonusi

Uz sve epizode nasnimljeno je preko 10 sati komentara developera, kratki dokumentarac, a u paketu se još nalaze soundtrack i posebni tamni grafički mode koji bi igru vizualno trebao približiti stripovima.

Cijena kolekcije iznosi $50, odnosno 349 kuna na PS Storeu. A Telltale nastavlja dalje. Doduše, ne s Walking Dead serijalom, ali znamo da studio i dalje posjeduje licence za Batmana i The Wolf Among Us.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – Available Now! [PEGI]
Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Icek ™ Recent comment authors
novije starije popularnije
Icek ™

Nije li već postojala jedna ovakva kolekcija? Ili je to bilo bez zadnje sezone, više nisam siguran. Ako stave da ova igra daje nove platine, možda bi i mogao popustiti i uzeti te odigrati ponovo. Ako ništa drugo, serijal mi je zaista dobar i s guštom bi ga igrao opet jednog dana.

Povezano

Back to top button
Close
Close