Vijesti

Stiglo veliko jesensko ažuriranje za Civilization VI

Popis promjena, izmjena i novih stvari je stvarno dugačak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je obećano, tako je i ostvareno, jer Firaxis Games je izdao veliko jesensko ažuriranje za najnoviji Civilization. Imena “The Fall 2016 Update”, ovo veliko ažuriranje će se automatski preuzeti i instalirati kada pokrenete Steam servis, a ako se to ne dogodi samo resetirajte Steam aplikaciju.

Glavna tehnička novost je implementirana DirectX 12 podrška za AMD i Nvidia grafičke kartice, a podrška za Nvidiu počinje s Maxwell serijom, te studio upozorava da korisnici instaliraju najnovije pokretačke programe. Osim DirectXa, implementirana je i potpuna podrška za Logitech ARX.

Firaxis je izradio “Cavarly and Cannonades”, potpuno novi multiplayer scenario koji posjeduje niže troškove održavanja jedinica, te ne zahtjeva strateške resurse za jedinice. Cilj ovog scenarija je osvojiti što veći teritorij, dok je osnovno ograničenje 50 poteza uz veću početnu vojsku i dodatne početne tehnološke napretke.

Predstavljene su i dvije nove mape, jedna se zove “Four-Leaf Clover” i dizajnirana je za 4 igrača, te mapa za 6 igrača imena “Six-Armed Snowflake“.

Potpuni popis promjena i izmjena novog ažuriranja možete pročitati ovdje, a developer naglašava kako se aktivna podrška za Civilization VI nastavlja u budućnosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano