Vijesti

Stiže Farming Simulator 19, predstavljen je kao nabrijana racing igra

Novi Farming Simulator biti će nabrijaniji nego ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je preskočena posebna verzija igre za 2018. godinu, gdje smo krajem prošle godine dobili posebnu Platinum verziju igre, ovu jesen Farming Simulator vraća se u posebnom izdanju s izdanjem za 2019. godinu na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Da, pomalo konfuzno nam izgledaju godine pridružene igrama u serijalu, ali mi to gledamo kao primjerice na FIFA-u i PES te njihov raspored izlaženja.

Novi Farming Simulator donosi napredniji pokretač, sposobniji prikazati daleko više detalja te izvoditi značajno naprednije kalkulacije fizike. Doduše, to sve zasad još uvijek ostaje na riječima developera, jer u prvom traileru za igru nismo vidjeli baš previše farmerske akcije. Da nismo vidjeli logo igre, trailer bismo prije pripisali nekoj nabrijanoj racing igri. Nadamo se i da im sav budžet nije potrošen na izradu istog.

https://www.youtube.com/watch?v=M2v1hiWyDLs

Veći, bolji i raznovrsniji

Na dan izlaska Farming Simulator 19 imati će tri velike open world mape za istraživanje i razvoj farme, na kojoj ćemo moći raditi solo ili kooperativno online s prijateljima. Od tri svijeta dva će biti potpuno nova, dok će treći dovesti već poznatu Južnoameričku mapu, ovaj put značajno poboljšanu i prilagođenu specifičnostima tog podneblja.

Uz nove mape, nova inačica igre donosi nove agrikulture, nove životinje, kao i nove aktivnosti i mehanike. Naravno, broj licenciranih mehaničkih strojeva i traktora uvećan je za još nepoznatu brojku, dok bismo više o igri trebali saznati u narendim tjednima i mjesecima.

{loadposition ia1}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano