Vijesti

Stiže novi Dragon Age, a moguće i Mass Effect?!

BioWare nam nešto lijepo kuha u svojoj tvornici čuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nas je N7 dan prilično razočarao jer osim objave da je Mass Effect: Andromeda “updejtana” za Xbox One X nismo ništa novo dobili niti saznali. Osim hinta da Mass Effect nije mrtav serijal i da ćemo ga itekako vidjeti u budućnosti. U jučerašnjem obraćanju javnosti, Casey Hudson (generalni menadžer) zapravo nam je svojim objavama itekako zagolicao maštu i razveselio nas najavama novog Dragon Agea, ali potencijalno i Mass Effect.

Najava novog Dragon Agea za koji dan

Od ranije je poznato da BioWare radi na novom Dragon Age nastavku. Potvrdili su to više puta. Dragon Age: Inquisition izašao je 18.11.2014. godine, a vjerujem idući četvrtak stiže najava nove igre. Pretpostavka moja je ponovno The Game Awards pozornica jer kad objaviti novu igru nego tada? “Znate već da radimo na tajnoj Dragon Age stvari (čitaj: novoj igri). Dragon Age je nevjerojatno bitna franšiza za naš studio i mi smo uzbuđeni nastaviti njeno nasljedstvo. Više infomacija u prosincu, iako vam ne želim reći gdje ćete ih pronaći”, riječi su Casey Hudsona. 

Mass Effect budućnost

Mass Effect serijal nikako nije zaboravljen. Iako studio radi punom parom na Anthemu, to definitivno nije jedini projekat. Prema riječima koje možemo pročitati na blogu objava 4K Andromede za Xbox One X samo je početak. “That was just a small part of the plans we’re making for Mass Effect going forward”, što (možda samo naša želja) znači da ekipa također priprema nešto najaviti vezano za Mass Effect. “Mass Effect going forward” definitivno znači da se nešto kuha, a ako se zaista kuha mislimo da je u pitanju remaster ili remake Mass Effect trilogije. Sumnjam da već rade na novom Mass Effectu, ali fanovi žele originalnu trilogiju na modernim konzolama. Ako to sve lijepo upakuju i zapakiraju, trilogija koju čine Mass Effect, Mass Effect 2 i Mass Effect 3 prodavala bi se kao luda. Kada očekivati objavu? Pa, mislim da sad već pogađate – The Game Awards 2018. 

Iako smo mislili da će prosinac biti siromašan gaming uzbuđenjima čeka nas zapravo ludi mjesec. A sam pogled na igre koje dolaze od siječnja do svibnja dovoljan je da vidite da će iduća godina možda biti i do sada najluđa ikada. Bliži se kraj generacije konzola i 2019. nabijena je do krova vrhunskim naslovima. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano