Vijesti

Stiže novi Test Drive Unlimited!

Test Drive Unlimited smo igrali stotinama sati, a fanovi auto-moto sporta i tisuće sati tamo negdje od 2006. godine i radilo se o jednoj od najpopularnijih igara tog vremena koja je svoju popularnost zadržala i do danas. Open world utrkivanje u Atarijevom stilu imalo je posebnu čar. “Dvojka” iz 2011. možda malo manje, ali to je ionako diskutabilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, s ovom generacijom konzola nismo imali prilike uživati u nastavku. TDU je pokušao zamijeniti Ubisoft s dvije The Crew igre koje su naočigled donijele slične mehanike, ali većini fanova nisu imale “ono nešto”.

Licence za TDU se dočepao proizvođač gaming periferije Nacon koji svoje operacije širi i na razvoj video igara. Za Venture Beat pef Naconove izdavačke divizije Benoit Clerc potvrdio je kako njihov studio Kylotonn (WRC igre) upravo radi na novom Test Drive Unlimitedu koji je njihova najbolja igra dosad.

https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours

Ova službeno potvrđena informacija vratila nas je na Reddit post od prije par mjeseci koji je prošao prilično neopaženo, a sada kada znamo da su već onda točno “pogođeni” developeri i izdavač ovaj “leak” je dobio legimitet.

I novi Test Drive Unlimited trebao bi nas odvesti na još jednu egzotičnu destinaciju, a to je u novoj igri Južna Amerika, a sama mapa trebala bi biti nešto veća od The Crewa.

Post na Redditu pričao je o 90-ak automobila u igri što je manji broj od 125 u prezgodnoj igri. Sve njih moći ćemo voziti i u online multiplayer na koji su developeri navodno stavili veliki fokus i imat će veću podršku što se tiče dodatnog sadržaja.

Novi Test Drive Unlimited trebali bismo igrati negdje od kraja 2020. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra