Vijesti

Što igrati ovog vikenda? Besplatni su The Crew 2 i Gears 5

I ovog vikenda, kao i proteklih nekoliko provest ćemo kod kuće. Ako vam je sve što imate instalirano već polako dosadilo, a vjerojatno jest, besplatno možete igrati nekoliko igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gears 5

Ne znamo ni sami kako i zašto, ali odličan Gears 5 je besplatan sve do ponedjeljka. Za razliku od drugih igara koje se oslanjaju na multiplayer te se developeri nadaju da ćete nakon vikenda kupiti i nastaviti igrati igru, Gears 5 nudi fantastičnu i akcijom nabrijanu kampanju koju možete bez problema odigrati do ponedjeljka. Čak i kooperativno s prijateljem.

Gears 5 je besplatan sve do ponedjeljka 13. 4. ujutro na Steamu i Xboxu One. Dakle, kampanju možete odigrati bez problema, ali i isprobati aktivnu multiplayer komponentu.

The Crew 2

Besplatan vikend za The Crew 2 po tko već zna koji put. Sve je već poznato. Za voziti je dostupna čitava Amerika preko koje se uzduž i poprijeko možete utrkivati s prijateljima i neznancima.

Ako ste proteklih milijardu besplatnih vikenda igrali The Crew 2 možete nastaviti gdje ste stali, što vrijedi i za slučaj ako odlučite kupiti igru. Koja je, usput rečeno, na velikom popustu od čak 70%. The Crew 2 je besplatan na PC (Ubi Play) i PS4 (PS+ nije potreban).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano