Vijesti

Što to dolazi u The Last of Us Part II? Vjerni kompanjon ili nova vrsta neprijatelja?

Neil Druckmann prilično nas je iznenadio objavom na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni i odgovorni za rad na nastavku, složit ćete se, jedne od ponajboljih igara današnjice, objavio je na Twitteru fotografiju sa psom obučenim u odijelo za snimanje pokreta (termin motion capture ipak će više značiti svakom gameru koji drži do sebe).

Kako je 16. veljače započela nova kineska godina, i to je ovaj puta baš (nećete vjerovati) godina psa, očito je odakle je Druckmann izvukao inspiraciju. Ipak, za pretpostaviti je da objava i jednostavna poruka “YearOfTheDog” nije tek obilježavanje početka novog horoskopskog razdoblja za Kineze (i sve koji se tako osjećaju), već se radi o mamcu za sve koji sa zebnjom očekuju bilo kakvu vijest o The Last of Us Part II.

Pas, čovjekov najbolji prijatelj? Ili nešto potpuno suprotno?

Naravno, zasad možemo samo nagađati što ovo znači. Logika nam govori da bismo u nadolazećoj igri mogli očekivati da će se glavnom liku pridružiti vjerni pratitelj, moguće i pomagač, no možda se ispostavi upravo ono suprotno – neka nova vrsta neprijatelja čije pokrete će pokušati vjerodostojno dočarati pas sa slika. Možda objava na Twitteru uopće nema veze s igrom, no mi smo zaintrigirani i jedva čekamo neki novi info.

Službena najava igre dogodila se sada već davne 2016. i znamo da će svoje uloge Joela i Ellie ponoviti Troy Barker i Ashley Johnson, a za kraj članka odlučili smo se prisjetiti kontroverznog trailera koji je podignuo dosta prašine, ali i osigurao titulu “must have” naslova za The Last of Us Part II.

https://www.youtube.com/watch?v=UzdNECcio54&t=119s

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano