Vijesti

Streamer Ninja želi da ga se pamti kao najvećeg gamera svih vremena

Definicija gamera? Tko je gamer? Može li se netko tko igra samo Fortnite i jak je dobar nazivati gamerom? Vjerojatno da. Najveći svih vremena? Titula je glupa, ali definitivno ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Tyler “Ninja” Blevins koji je nedavno u velikom transferu za brdo love prešao s Twitcha na Mixer, u True Geordie podcastu izjavio je kako želi biti zapamćen kao jedan od najvećih gamera svih vremena, ili čak najveći.

A zatim je i sam postavio zagonetno pitanje: “To se vjerojatno neće dogoditi jer ne znamo što čini najboljeg. Je li to kompetitivni gamer ili popularni streamer, odakle će doći najbolji?”

Dok Ninja to gleda kroz prizmu streamanja i gaming natjecanja, mi bismo dodali primjerice i gamere s velikim brojem odigranih igara, odnosno s velikim brojem trofeja/achievementa. Zaslužuju li i oni ući u kombinaciju za najboljeg gamera?

Kako god, ponoviti ću svoje stajalište, titula “najboljeg gamera” toliko je glupa da zaista više nema smisla pričati o tome. Posebice ne u ozbiljnom tonu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano