Vijesti

Sunset Overdrive iskočio na SteamDB-u

Službena potvrda se očekuje uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već smo više puta pisali o mogućoj PC verziji za Sunset Overdrive od developera Insomniac Games, a sada smo dobili još jednu potvrdu za PC verziju ove genijalne igre iz 2014. godine.

bnXaDvHLtaWVMmoTbsYwq9 650 80

Sunset Gaben.

Zadnje smo pisali o tome da se PC verzija pojavila na korejskom rating boardu, a sada je igra iskočila u bazi podataka na SteamDB. Unos igre nosi naziv SteamDB Unknown App 847370, no developeri pored igre stavljaju i artwork za igru, a i slike jasno možemo vidjeti da se radi o Sunset Overdriveu. Steam Database poznata je stranica koja direktno izvlači podatke iz samog Steam servisa tako da zaista možemo očekivati da će igra biti dostupna na Steamu.

Microsoftu Steam nije strana platforma budući da su već direktno objavili svoje igre poput Halo Wars: Definitive Edition na ovom servisu. Micorosft će 10. studenog održati svoju XO18 prezentaciju na kojoj će imati mnoštvo objava. Vjerujemo da će konačno i službeno potvrditi Sunset Overdrive za PC na ovom eventu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano