Vijesti

Sutra konačno otkrivanje novog NFS-a; EA očistio sve društvene mreže

Morali smo se vratiti s godišnjeg odmora kad nam EA nakon 100 godina konačno predstavlja novi Need for Speed. Nećemo vam lagati – stari i dobri NFS nam itekako nedostaje, a svi se nadamo da će ovaj put EA i predstaviti NFS kakvog smo nekad i voljeli. Dosta je bilo onih fake pričica, ufuranih likova bez duše i sličnih gluposti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dajte nam stari dobri NFS. Većina igrača se slažu da su im Carbon, Underground i Hot Pursuit najdraži dijelovi serijala, pa se nadamo da ćemo dobiti nešto slično. Samo bolje naravno jer ne trebaju nam reciklaže.

Sasvim nešto novo i divlje?

Novi NFS će biti predstavljen sutra od 15 sati po našem vremenu. Na službenoj stranici igre postoji samo brojač koji odbrojava vrijeme do trailera, a EA je napravio jedan čudan potez koji nam ukazuje na potpuno novi start serijala.

Naime, svi NFS društveni računi su jednostavno očišćeni od bilo kakvih NFS referenci, a koje se tiču starijih naslova. Nestale su sve objave. EA očito ili želi sasvim novi (čisti) start ili je riječ o nekom velikom rebootu serijala. Da ne kažemo usksrnuću. Mi se čvrsto nadamo da je to zaista tako, kao što se nadamo da ćemo na Gamescomu vidjeti još puno više gameplay materijala.

Odbrojavanje, odnosno sutra trailer, možete dočekati na službenoj NFS stranici. Samo da EA ne “uprska” igru mikrotransakcijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano