Vijesti

Suze će kliziti niz obraze jednom kad zaigramo kampanju novog Modern Warfarea

Nadamo se suze radosnice od sreće koliko će kampanja biti odlična. Iako će to možda i biti zaista sretne suze, ovogodišnja Modern Warfare kampanja će prema svim informacijama biti do sada emocionalno najteža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavile su se informacije da su ljudi koji testiraju igru plakali od teških trenutaka koje igra ima. Mislim, sjećamo se svih mučnih scena koje nam je Modern Warfare serijal podario. Figurativno rečeno.

https://www.youtube.com/watch?v=V7TRsPk-mW0

No Russian misija smatra se jednom od najtežih misija u smislu učinka na emocije igrača. Znate što kaže jedan YouTuber koji je isprobao Modern Warfare? Navedena misija je Pixar crtić naspram onoga što nas tamo čeka.

Ton, raspoloženje u igri i sama naracija je puno ozbiljnija, mračnija i usmjerena odraslim ljudima. Zbog tog realizma i osjećaja, grafika nikad nije bila autentičnija. Kampanja je najbolja dosad i to ćete sami vidjeti.

Jacob Minkoff (gameplay director)

U Activisionu su svjesni da će ovakva mračna kampanja podići dosta prašine, ali nas uvjeravaju da to ne rade samo zato što znaju da će se o tome pisati i pričati. Ističu da su surađivali s vrhunskim stručnjacima svih branši kako bi dočarali igru što realističnije.

Pazili su na najmanje detalje (od izgovora riječi na arapskom jeziku, do kretanja i ponašanja likova).

Svejedno, svjesni su da ne mogu predvidjeti kako će igrači reagirati na mnoge mučne scene koje će igra očito imati.

Kad pričamo o dužini kampanje, ona će biti u okvirima Modern Warfare kampanja kao ranije, s tim da ističu da će biti puno bogatije iskustvo igranja.

Znate što? Ovaj puta im čak i vjerujem(o) jer ono što smo mogli vidjeti i pročitati, zaista sugerira da ćemo dobiti epsku, baš epsku kampanju. O MP komponenti zaista ne znamo još ništa, kao ni o co-op modeu.

Vremena do 25.10. ima dovoljno da saznamo sve.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano