Vijesti

Sve cutscene u Cyberpunku 2077 bit će u prvom licu

Nakon brda pozitive o Cyberpunku 2077 evo i jedna loša vijest. Ali samo subjektivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo došli do informacije kako ćemo sve cutscene u Cyberpunku 2077 gledati iz prvog lica? Naime ekipu na Cyberpunk forumima je zanimalo kako će izgledati seks iz perspektive V-a, pa je jedan od forumaša hrabro otišao na Twitter pitati ekipu iza službenog Cyberpunk 2077 profila.

Nakon što smo u prvom gameplay prikazu, onom od 45 minuta svjedočili prikazu cutscena iz trećeg lica, izgleda da se politika promijenila, pa je sve prerađeno, ili će biti prerađeno u prikaz iz prvog lica.

Zašto je to, subjektivno gledano, loše? Što će nam sva ta detaljna kustomizacija V-a ako ga nećemo imati prilike vidjeti u igri? Sami sebe još možemo vidjeti tek prilikom vožnje motora u trećem licu (ako i to nisu izbacili), u ogledalima i na kamerama.

Primjerice, draž kustomizacije Geralta u Witcheru 3 ležala je upravo u tome što smo ga konstantno mogli vidjeti na ekranu, kao i u cutscenama.

Ipak, dobra strana (opet subjektivno) je to što su i scene seksa prikazane u prvom licu. “Imerzija” – kažu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano