Vijesti

Svjetsko prvenstvo dolazi u FIFA-u 29. svibnja

Mnoštvo licenciranog sadržaja za kompletno iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gameri su očito posebna biljka, a dokaz našim povlasticama je i FIFA koja je upravo za nas pripremila Svjetsko prvenstvo u Rusiji dva tjedna prije nego ostalim smrtnicima. Iz EA-a je tako objavljeno kako nas potpuno licencirano prvenstvo očekuje 29. svibnja, a dobit ćemo ga u kompletu besplatno putem jedne poveće zakrpe.

Autentični stadioni, igrači, timovi… čak i oni koji se nisu plasirali na prvenstvo poput Nizozemske, SAD-a i Italije dobit će priliku na istome, a tko zna, možda ih baš vi odvedete do kraja i vratite malo ponosa njihovom narodu. Sve to bit će moguće kreiranjem vlastitog FIFA Svjetskog prvenstva. Ako ipak želite totalno autentično iskustvo, možete i do njega. Uzmite Panamu i odvedite je do kraja već na prvom nastupu na najvećoj svjetskoj pozornici, probijajući se kroz skupine sve do finala u Moskvi.

Raj za oči i nogometnu dušu

Iz EA-a su se pohvalili i obiljem vremena koje su posvetili prezentaciji pa će kako to i doliči jednom takvom događaju, sve biti na najvišoj mogućoj razini. Svih 12 stadiona, službena lopta, dresovi, zvukovi s terena, ali i ono najbitnije, pravi, virtualni trofej kojeg će podići samo najuporniji. Sve je ovo samo jedan djelić koji nas očekuje krajem svibnja, a sve to samo će poslužiti u nabrijavanju atmosfere pred ono pravo natjecanje u kojem ćemo uživati sredinom mjeseca lipnja.

Promjene dolaze i u Ultimate Team mod koji će dobiti svoj dio kolača, i proširiti ponudu. Naravno, za preuzimanje ovog dodatka bit će vam potrebna osnovna verzija igre, sve dosadašnje zakrpe i internet konekcija, a zasada nije poznato hoće li se dodatak prodavati zasebno za one koji ne posjeduju FIFA-u 18. Update će biti dostupan na svim platformama, što bi značilo PS4, Xbox One, PC i Nintendo Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano