Vijesti

Televizijsku adaptaciju Witchera gledat ćemo tek 2020.

Netflixova serija mogla bi postati pravi nasljednik Igre Prijestolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerovali ili ne, prošlo je skoro tri godine otkada je izašao Witcher 3, jedno od remek-djela ove generacije. I dok nam je CDPR dao posljednje Geraltove avanture putem dva ogromna DLC-a i više nego zavidnog trajanja, pokoje bacanje karata u Gwentu ipak nije dovoljno da utaži žeđ najvećim fanovima. Prema voditeljici projekta Lauren Hissrich, Geralta ćemo ponovno vidjeti tek za godinu i pol.

Tu nije kraj novostima. Naime, prva sezona sastojat će se od osam epizoda, što se čini kao malen broj, no ako pogledamo neke aktualne serije, kao što je Peaky Blinders, može biti sasvim dovoljno vremena da se povežemo s likovima te da se razvije prava priča. Prve dvije Sapkowskijeve knjige bit će prilagođene u prvih osam epizoda.

Još pisaca, rakije i puno Poljske

Ono što posebno veseli je mjesto snimanja. Radi što autentičnijeg doživljaja, serija će se snimati u Poljskoj, stoga je za očekivati da ćemo vizualno dobiti atmosferu sličnu igrama. Uskoro se pridružuje još pisaca kako bi pisanje brže i kvalitetnije teklo, a važno je spomenuti da je tek jedan scenarij, onaj za pilot epizodu, napisan, dok su ostale epizode samo okvirno zamišljene.

Otvorenost prema fanovima je stvarno obečavajuća pa vjerujem da je dovoljna samo jedna poruka. Netflix, nemojte ovo zeznuti!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano