Vijesti

Telltaleov The Walking Dead ipak će biti završen do kraja, pronašao se novi developer

Clementinina priča će ipak dobiti svoj završetak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon loših poslovnih odluka Telltale je bankrotirao i propao, otpušteni su gotovo svi radnici, a njihova najpopularnija igra The Walking Dead koja je ušla u treću sezonu ostala je nedovršena.

Sve to se dogodilo kad je  već bila izbačena prva od pet epizoda treće sezone i kad je priličan broj igrača već platilo čitavu sezonu. Stoga je ono nešto vodećih ljudi koji su ostali u Telltaleu dok se sve ne ugasi odlučilo potražiti novog vanjskog developera koji bi završio igru.

Robert Kirkman uzeo stvar u svoje ruke

I pronašli su ga. Igru će završiti nitko drugi doli Roberta Kirkman koji je i kreirao The Walking Dead strip, kasnije i seriju zajedno sa svojom Skybound Entertainment kompanijom i AMC televizijskom kućom.

Skyboundova gaming divizija i nije pretjerano poznata po svojim igrama, od kad je osnovana prošle godine izdali su The Long Dark igru (recenzirao naš Rajko) i to je to. Međutim, kruže glasine kako će se u daljnjem razvoju The Walking Deada uključiti neki bivši zaposlenici Telltalea. Moguće je kako će se razvoj odužiti dok novo vodstvo ne pohvata sve konce, ali angažman bivših developera mogao bi biti garancija kako će se igra jednom i totalno dovršiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano