Vijesti

Teško je povjerovati svojim vlastitim očima, ali Minecraft u novom videu izgleda FOTOREALISTIČNO!

Nevjerojatno, stvarno nevjerojatno. Znamo svi da Minecraft nije niti blizu najljepših igara današnjice, ali ovo što ćete sad vidjeti definitivno izgleda kao nešto najbolje što možete vidjeti, a što budućnost u igru donosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minecraft s Ray-Tracing tehnologijom? O da.

Video koji je pogledan u samo 7 dana više od 2,5 milijuna puta izgleda nemoguće prelijepo, a pričamo o Minecraftu. Što je najbolje, ovo sve vrti za današnje pojmove osrednji PC. Uostalom, pogledajte sami…

Za ovakav grafički prikaz zaslužan je moder i YouTuber umsoea koji je poznat već po svojim moderskim sposobnostima i koji je već u Minecraft ubacio neke od najboljih shadera i resource packova.

Konfiguracija na kojoj je vrtio ovaj predivni Minecraft zaista nije ništa toliko posebna. Riječ je o GTX 970 grafičkoj i7 4790k procesoru s 16GB DDR3 RAM-a.

Igra izgleda ovako predivno zahvaljući Ray-Tracing tehnologiji, globalnom osvjetljenju, novim refleksijama i teksturama. Ovaj moder i YouTuber u budućnosti planira izbaciti za sve ovo čudo koje je napravio, a na jačim konfiguracijama izgledat će još i bolje.

Na videu iznad imate i link za njegove ostale shader packove i vjerujte da Minecraft poprima sasvim drugu dimenziju. Jednom kad izbaci ovaj ultrashader paket, vjerujemo da će se mnogi novi igrači navući na igru. Budućnost zaista izgleda predivno. Barem za Minecraft.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano