Vijesti

Teta Bayonetta dostupna na Steamu

Izgleda da prvoaprilska šala u vidu 8bit Bayonette nije bila samo šala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, tada je na steam došla besplatna i vrlo bazična (da ne kažemo, primitivna) verzija Bayonette čiji achievementi su tvorili sliku koja je najavljivala nešto za današnji dan. Glasine su bile točne i od prije nekih pola sata možete kupiti, sada već, kultnu igru na popularnoj PC platformi. Cijena je 19,99€, a ukoliko kupite prije 25. travnja, besplatno dobijate i deluxe sadržaj u vidu digitalnog sadržaja – art knjige, avatara, wallpapera i nekoliko pjesama iz soundtracka.

Ako već niste čuli, Bayonetta je vrlo stilizirana, dinamična i zabavna akcijska igra sa pregrštom sadržaja, lude akcije, neobičnih neprijatelja i nezaboravnih boss borbi. Napravio ju je legendarni Hideki Kamiya, poznat po Resident evil i Devil May Cry naslovima.

Teta Bayonetta je inače vrlo senzualna vještica koja svojom dugom kosom, potpeticama i malim pištoljčićima neumorno tamani razne beštije, a cijelo vrijeme je nabijena seksipilom, koji pak nije jeftin, već izuzetno ženstven. Tko god voli akcijske igre, naročito frenetične po uzoru na Devil May Cry, ovaj naslov ne smije propustiti.

PC verzija je, naravno, potpomognuta visokim rezolucijama (do 4K), anti aliasingom, anizotropskim filterima, SSAO osvjetljenjem, naprednijim teksturama i osvjetljenjem, kao i steam achievementima i snimanjem u oblaku. Treba spomenuti i mogućnost odabira japanskog jezika!

Trk na steam store i kupite!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano