Vijesti

The Division 2 beta je ogromna i prepuna sadržaja; Ovako se radi beta!

Ogromno čudo!

Ubisoft i Massive su izgleda jako, jako sigurni u proizvod koji imaju. Pravo je zapravo čudo vidjeti u današnje vrijeme da neki od developera baci ovako sve karte na stol, a upravo to Massive radi s The Division 2 betom jer pokazat će nam sve. U igru će ubaciti dvije glavne misije Grand Washington Hotel i Jefferson Trade Centre. Moći ćemo završiti i još 5 sporednih misija, ući u Dark Zonu, igrati klasični PvP, ali probat ćemo i i doživjet ćemo i end game. Dakle, sve ovo u beti koja počinje 7.2., a koja će biti dostupna svima koji prednaruče igre, a ako ne želite prednaručiti igru, registrirajte se ovdje za mogućnost upada u betu.

BRDO, BRDO SADRŽAJA

https://www.youtube.com/watch?v=ktNvh63KkQQ

Nakon što završimo Jefferson Trade Centre misiju otvara nam se puno stvari za raditi u PvE svijetu, Dark Zona i end game. A ako ste vidjeli trailer čeka nas prava poslastica ili neka robotska mrcina opremljena strojnicom. Kad dođemo do end gamea ponudit će nam se level 30 lik i moći ćemo odabrati jednu od 3 specijalizacije. Uostalom, samo pogledajte ovu sliku sa sadržjem i sve ća vam biti jasno koliko sadržaja ima u ovoj beti.

DyLJ RPWwAYqjB2

Ne znam gdje prije od radosti

Ubisoft je bio dovoljno ljubazan da nam čak odmah objavi i vremena bete, tako da imamo sve moguće informacije. I vi i mi. Još jednom ću ponoviti da beta počinje 7.2., i traje do 10.2. Samo još napomena – end game misija biti će dostupna od 8.2. od 17 sati. Ne brinite, vidite sami koliko stvari imate za raditi. 

DyLXfhxX4AsC0qZ

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close