Vijesti

The Division 2 je poharao prodajne ljestvice i zasjeo na vrh

Iako kruže priče da je prodaja The Divisiona 2 slaba, daleko je to od istine. Vjerojatno je nešto slabija od The Divisiona 1 koji je najprodavanija Ubisoftova igra ikada, ali The Division 2 se prodaje jako, jako dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer su stigli prodajni rezultati za prošli tjedan gdje je The Division 2 izdominirao sve. Najprodavanija igra je na UK tržištu, ali i na EU tržištu. Primjerice, igra je bila i najprodavanija na PlayStation Storeu.

PS4:

  1. Tom Clancy’s The Division 2 (New)
  2. Grand Theft Auto V (2)
  3. Sekiro: Shadows Die Twice (New)
  4. FIFA 2019 (11)
  5. EA Sports UFC 3 (RE)
  6. Devil May Cry 5 (New)
  7. Titanfall 2 (RE)
  8. Battlefield V (18)
  9. Pro Evolution Soccer 2019 (RE)
  10. Minecraft (8)

Prema dostupnim informacijama, procjene su da je fizička prodaja The Divisiona 2 u odnosu na The Division 1 manja 20%, ali je zato gotovo jednako porasla digitalna prodaja.

Inače, digitalna prodaja igara je konstantno u porastu što znači sve ove ideje oko digitalnih konzola i nisu sulude. Trend je takav da raste digitalna prodaja iz mjeseca u mjesec, dok je suprotno kad pričamo o fizičkoj prodaji.

Ako vas zanima The Division 2, ovdje je naša recenzija, a možete se uvijek i pridružiti u naš PS4 klan Bosko Buha. Nije bitan skill, već zabava i volja za grindom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano