Vijesti

The Division dobio 1.8 zakrpu koja donosi hrpu besplatnog sadržaja

Novo područje na mapi, PvE i PvP modovi, Rogue 2.0 mehanike – sve besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugoočekivani  “Resistance” 1.8 update je konačno stigao u Division. Ova zakrpa nam donosi potpuni rebalans u mnogim područjima igre, kao i najveći besplatni sadržaj od izlaska igre. Ogromni New York je dodatno proširen s novom West Side Pier mapom kojeg igrači mogu istraživati i sudjelovati u novim aktivnostima.

Od novih modova imamo Resistance i Skrimish. Resistance je novi wave-based PvE mod, a svi fanovi PvP će moći igrati protiv drugih igrača u Skirmishu. Tu su i brojne nove promjene, a možda i najveća je ona za Dark Zone s Rogue 2.0 mehanikama. Čitav popis promjena možete pročitati ovdje.

Ubisoft će pored novog Resistance zakrpe otvoriti i besplatni period igranja za sve igrače. Igra će biti otvorena igračima na svim platformama od 7. do 10 prosinca. Svi DLCi će isto biti dostupni za besplatno isprobavanje u ovom periodu. Igrači koji već posjeduju The Division moći će zaigrati DLC-e koje nemaju već od danas. The Division će za vrijeme trajanja free triala biti snižen za 70% na svim platformama.

https://www.youtube.com/watch?v=GJCJme9ILPs

https://www.youtube.com/watch?v=k9Y9KIkUMgM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano