Vijesti

The Last of Us Part II event trajat će 3 sata, igra stiže na sajam u Madrid gdje će biti najavljena MP beta?

Sedam dana nas dijeli od prezentacije koja će prema novim informacijama trajati čak 3 sata. Naravno, to ne znači da će novinari dobiti i vidjeti 3 sata čistog gameplaya, ali je prilično jasno da će Sony i Naughty Dog konačno prekinuti medijsku šutnju.

Naravno, prezentacija će biti održana iza zatvorenih vrata i ne znamo što će biti pušteno u javnost, ali nešto sigurno hoće. Posebno smo sigurni u to kad znamo da će se igra pojaviti na Madrid Games Week-u koji počinje 3. listopada i traje do 6. listopada.

Nismo sigurni što će Naughty Dog pokazati, ali budite sigurni da trailer stiže prije samog sajma. Mnogi misle da će Naughty Dog upravo na sajmu Madridu objaviti datum multiplayer bete. To misle mnogi igrači, ali i industrijski insideri.

Sjetite se da je 2015. godine Naughty Dog na Paris Game Week-u objavio MP betu za Uncharted 4. Također, pisali smo o tome da je pouzdani izvor gaming industrije izjavio kako idući tjedan TLOU Part II nije jedina prezentacija koju će Sony održati, što znači da je moguće kako ćemo u samo 7 dana saznati hrpu novih informacija.

Oznake

4
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SkellyEmilijoWeky Recent comment authors
novije starije popularnije
Emilijo

“Također, pisali smo o tome da je pouzdani izvor gaming industrije izjavio kako idući tjedan TLOU Part II nije jedina prezentacija koju će Sony održati, što znači da je moguće kako ćemo u samo 7 dana saznati hrpu novih informacija.”

Nadam se da će to biti treći po redu State of Play gdje će najaviti Ape Escape remake…….ili Astro Bot 2……..ili Sly 5……ili novi Ratchet&Clank.

Emilijo

Definitivno ću isprobati MP betu ako je bude, iako mi se nije MP svidio u jedinici. Više mi odgovara brži Uncharted MP.

Skelly

Jedva čekam jebeno da izađe

Weky

Toooooo. Multiplayer. Za SP me ne može biti više briga, ali MP je jedan od najboljih koje sam ikad igrao.

Povezano

Back to top button
Close
Close