Vijesti

The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, a niti PS5 – neće biti odgođeni!

Nema odgode. Potvrdio je to jučer glasnogovornik PlayStationa još jednom. Upitnik nad našim glavama trenutno je fokusiran više na druge stvari kao što su globalna recesija, očuvanje poslova i naravno ovaj dosadni virus koji je sve promijenio u samo nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kinezi su se uvelike oporavili i većina tvornica je počela već raditi. Znate svi da se u kineskim tvornicama odvija magija (uz crunch i mobing), te da će vrijedne kineske ruke proizvesti PlayStation 5.

Sony radi analize poslovanja na dnevnoj bazi i prema njihovim razmišljanjima – trenutna situacija u svijetu neće odgoditi konzolu koja će tako svoj launch imati na zimu ove godine. Veći problem za Sony je EU i USA gdje pandemija zapravo tek počinje.

Pusti PS5, što je s ekskluzivama?

29.5. je dan koji velika većina nas jedva čeka. Tada izlazi za mnoge najočekivanija PlayStation 4 ekskluziva – The Last of Us Part II. Za koji tjedan više dolazi i Ghost od Tsushima.

Nadamo se da ćete svi vi koji nas pratite (uključujući i nas same) imati i dalje svoj posao i da ćete si moći priuštiti ove igre. Neki će nakon što prođe sve ovo, na tisuće kuna ostaviti u birtijama i mi ih razumijemo, ali mi se nadamo da ćemo imati za ove dvije igre plus Cyberpunk 2077.

Sony je također potvrdio da ne vidi probleme za niti jednu od svojih ekskluziva i da će one biti na vrijeme na tržištu. Ne znamo jedino što će biti s distribucijom istih ako EU i USA budu u svojevrsnom lockdownu? Naravno, sve igre ćete moći naručiti digitalnim putem.

Idući mjeseci će biti za sve nas vrlo teški zbog spomenute recesije i neizvjesnosti poslovanja, ali zato će igraća industrija biti puna događanja. Nažalost, svi sajmovi su kao što znate odgođeni, pa će Sony i Microsoft pronaći alternativne načine kako nam se obratiti i otkriti sve ono što nas čeka ovu godinu.

Ako to možete – čuvajte lovu. Trebat će vam za sve što dolazi u nama omiljenoj industriji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano