Vijesti

The Last of Us: Part II je glavna igra koja će na otkrivanju PlayStationa 5 pokazati spektakularnu grafiku i snagu konzole

Opet je to doba godine, a nije Božić. Bilo je otprilike 2 mjeseca malo mira, a sad kad se igraća industrija ponovno budi iz ljetnog sna, stiže nam puno više informacija i glasina koje su toliko nepotvrđene (jer su glasine), ali i toliko zanimljive da ih moramo prenijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova glasina, koja itekako ima smisla kaže da će TLOU 2 biti pokazna igra koja će demonstrirati snagu PlayStationa 5. Glasinu možete vidjeti na ResetEri ili Redditu. Istu je prenio lik koji je ranije otkrio glasine za Spider-Man igru i PS VR, pa je možda točna.

  • TLOU Part II je daleko najveća igra koju je NG napravio – kad pričamo o veličini, budžetu, produkciji i sadržaju igre
  • Igra će na PS4, ali posebno PS5 imati do sad neviđenu grafičku kvalitetu i osvjetljenje koje je nevjerojatno. Engine koji je Naughty Dog razvio, posebno sjaji na PlayStationu 5
  • Facijalne animacije, poligoni i kompleksonost lica je četiri puta veća nego na Unchartedu Lost Legacy, a tamo je već sve izgledalo nevjerojatno
  • Prijelaz između animacija na gameplay nećemo ni shvatiti da se događa jer je grafika u igri toliko dobra
  • Naughty Dog je puno radio na karakterizaciji Ellie, a svijet igre je potresan, dubok a igra je konstantno napeta
  • Sony će ponajviše upotrijebiti TLOU Part II za demonstraciju PS5 snage i featurea koje će imati
  • Igra definitivno dolazi i na PS4 (logično)

Kad se malo prepustite mašti i pogledate ovaj gore gameplay koji se u potpunosti vrti na PlayStationu 4 Pro, što nas to onda čeka na PS5? Zaista očekujemo nevjerojatnu grafiku i fiziku.

Sve ove informacije koje smo podijelili u ovom tekstu imaju smisla jer Sony sigurno nešto kuha. Pisali smo već o tome da je TLOU Part II bio spreman za izlazak, ali ga je Sony pomaknuo za iduću godine.

Ako se informacije pokažu točnima, Sony planira u veljači otkriti budućnost PlayStationa (PlayStation 5) i tu bismo trebali vidjeti kako izgleda TLOU Part II na PS5.

Iskreno, mislimo da se nitko ne bi bunio samo da nam više daju igru za PS4 da je konačno odigramo. Biti će zanimljivo vidjeti, hoće li Sony svima nama koji kupimo PS4 verziju omogućiti besplatno igranje PS5 verzije, jer znamo da će PlayStation 5 biti kompatibilan s PS4 igrama. Dakle, teoretski je moguće da skinemo nekakav ogroman update kad dođe PS5 verzija i igramo.

Sumnjamo ipak u tako nešto…jer će se TLOU Part II prodavati kao lud i teško da će Sony propustiti zaraditi ekstra lovu na PlayStationu 5. Vidjet ćemo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano